HTML

bigblogger

Napi politikai kommentek itt hívom fel a figyelmet, hogy a bigblogger@freemail.hu címre írt leveleket nem kapom meg.

Friss topikok

Újabb útfelújítások kezdődnek

2007.03.23. 17:10:00

bigblogger

Sajtóközlemény

A Fővárosi Önkormányzat 2005-ben – a Podmaniczky Program keretében – három éves útfelújítási programot indított, amelynek eredményeképpen ez év végéig megújul a fővárosi kezelésű utak mintegy 40%-a. Mindez gyorsabb közlekedést, kevesebb kátyút és átjárhatóbb Budapestet jelent.

XVIII. kerület Királyhágó utca, a Halomi út és az Alacskai út között

Március 26-án, hétfőn kezdődik a Királyhágó utca felújítása a Halomi út és az Alacskai út között. A munkálatokat a szegélyek, illetve a buszmegállók bontásával kezdik. Hétfőtől ezen a szakaszon félpályás lezárásra kell számítani, a forgalmat váltakozó irányban jelzőőrök irányítják. A marást követően új aszfaltszőnyeget terítenek le a 670 méter hosszú szakaszon. A munkaterületen 30 km/h-s sebességkorlátozás és parkolási tilalom lép ideiglenesen életbe. A közel 5 ezer négyzetméteres útfelület felújítása 55 millió forintba kerül.
A forgalomba helyezés várható időpontja: 2007. április 15.

Kivitelező: EGÚT Zrt.

IX. kerület Gyáli út, az M5 csomópont és a Péceli utca között és a Ferde utca - Mátyás király út, az Üllői út és a Határ út között

Március 24-én, szombaton kezdődik a Gyáli út felújítása, majd március 26-án hétfőn vonul fel a kivitelező a Ferde utca – Mátyás király úton, itt azonban csak keddtől lehet forgalomkorlátozásra számítani. A felújítás mindkét helyszínen a szegélykövek bontásával kezdődik, a forgalmat helyenként sávszűkületek lassítják majd. Ezt követően marják mindkét helyszínen a burkolatot, átépítik a buszmegállókat, majd új aszfaltszőnyeget terítenek az útra. A kivitelezés teljes idejére 30 km/h-s sebességkorlátozás és parkolási tilalom lép életbe. Az utat 685 méter hosszan, 6576 négyzetméternyi területen újítják fel, a felújítás összköltsége 30 millió forint. A Ferde utca – Mátyás király út  160 méter hosszú és 3200 négyzetméter, amelyet 42 millió forintért épít át nyertes kivitelező.

A forgalomba helyezés várható időpontja: 2007. április 20.

Kivitelező: Vegyépszer Zrt.

A fenti információk a kivitelezés által megkövetelt körülmények és az időjárás függvényében változhatnak. Az aktuális változásokról a Fővinform ad naprakész tájékoztatást.

Áll a Főpolgármesteri iroda sajtóközleményében

Szólj hozzá! · 2 trackback

Címkék: sajtóközlemény

A bejegyzés trackback címe:

https://bigblogger.blog.hu/api/trackback/id/tr2750130

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: dewavegas aduq 2018.05.24. 21:30:35

Hiedelmeink / Csányi Vilmos - Tóth Balázs - Manzárd Café

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása