HTML

bigblogger

Napi politikai kommentek itt hívom fel a figyelmet, hogy a bigblogger@freemail.hu címre írt leveleket nem kapom meg.

Friss topikok

Adjon a bánat új nevet a Színes Búlvár lapnak

2007.03.25. 09:06:00

bigblogger
Ilyen névvel újságot indítani már eleve kudarc. Már az elején is alig tudták eladni a lapot reklámajándékok nélkül, most ítt az újabb vásárlás ösztönző akció;

...adjon új nevet a Színes Bulvár Lapnak!


Figyelem!
Nevezési lap az újságban!



A Híd Rádió Zrt. nyilvános pályázatot hirdet a lap új nevére.

1. Szervező (díjkitűző):

A Híd Rádió ZRt., a Színes Bulvár Lap kiadója
Cím: 1149. Budapest, Róna u. 120-122

2. A pályázat célja

Új, a Színes Bulvár Lapot jól kifejező, rövid, és könnyen megjegyezhető név használata. Az új név meghatározásának alapvető, de nem kizárólagos szempontjai:
  • Sugallja a lap stílusát, utaljon a tartalmára,
  • rövid, jól megjegyezhető, mindenki számára egyértelmű, könnyen kimondható legyen,
  • eredeti legyen, ne hasonlítson más lap nevére, más lap vagy egyéb sajtóorgánum nevével ne legyen összetéveszthető
  • mind az előzsűri, illetve a zsűri, mind az olvasók körében tetszést arasson.

    3. Pályázók köre

    A versenyen pályázhatnak azon természetes és jogi személyek, vagy jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaságok, akik a pályázatban foglalt feltételeket elfogadják és a mellékelt adatvédelmi nyilatkozatot aláírva beküldik a Szerkesztőség részére.

    4. Beküldési határidő

    A pályázati nevek beérkezési határideje 2007. április 11.
    A pályázatokat a következő címre várjuk:

    Híd Rádió ZRt.
    Színes Bulvár Lap
    Budapest
    Pf. 550.
    1592.

    A küldeményre kérjük, írják rá: Névadó
    Pályázni csak a Színes Bulvár Lapból kivágott kuponnal lehet. Egy kuponon csak egy név szerepelhet. Ha több névjavaslata van, több pályázatot is küldhet. A pályázatokat, kérjük, jeligével ellátva, zárt borítékban (belső zárt borítékban elhelyezve a beküldő személyes adatait, a borítékon a jeligét szintén feltüntetve) eljuttatni a fenti címre.

    5. Díjazás

    A legjobb pályamű bruttó 1 000 000 forint díjazásban részesül. A megosztott díjazást a szervező kizárja.

    A kifizetés módja:

    A nyertessel a jelen pályázati felhívás 7. pontja szerint a Híd Rádió ZRt. felhasználási szerződést köt. Jogi személyiségű-, jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaság, egyéni vállalkozó nyertes esetén a vállalkozás számlája ellenében a pályamű díja átutalásra kerül a felhasználási szerződés aláírásától számított 30 napon belül.

    Magánszemély nyertes esetén a Híd Rádió Zrt a nyertessel felhasználási szerződést köt, és a hatályos jogszabályok szerinti (SZJA, TB, stb) adókat a kifizetés előtt levonja. A felhasználási szerződés megkötése esetén az SzJA, TB járulék megállapításához szükséges igazolások visszaérkezésétől számított 30 napon belül a pályamű díját a magánszemély bankszámlájára átutalja.

    Amennyiben a felhasználási szerződés megkötésére a beérkezési határidőt követő 30 napon belül a pályázó érdekkörében felmerülő okból nem kerül sor, a Híd Rádió Zrt. a nyertes lapnév 7. pontban részletezett használatát jogosult megkezdeni. A használat megkezdése a Híd Rádió Zrt. díjfizetési kötelezettségét nem érinti.

    6. Elbírálás

    A beérkezett pályaműveket előzsűri vizsgálja meg, és a jelen pályázati feltételeket nem teljesítő műveket a pályázatból kizárja.

    A feltételeknek megfelelő pályaművek közül 5 tagú zsűri választja ki azt a három nevet, melyet közzétesz a Színes Bulvár Lapban.

    Az előzsűri és a zsűri a továbbjutó pályázatokról a 2. pontban foglaltak figyelembevételével, de ezen belül előre meg nem határozható szubjektív szempontok alapján, szabad mérlegeléssel dönt.

    A zsűri által kiválasztott három név közül a lap olvasói szavazással döntik el, hogy melyik legyen a lap neve. A legtöbb szavazatot kapott névpályázat beküldője kapja a bruttó 1 millió forintos díjat.

    Abban az esetben, ha a legtöbb szavazatot kapott nevet több pályázó is beküldte, közöttük sorsolás útján dől el, hogy kié lesz a bruttó 1 millió forintos díj. A sorsolás 2007. május 11 -én, közjegyző jelenlétében zajlik.

    A győztes névpályázat kihirdetésének időpontja 2007. május 29., kihirdetésének módja: a Színes Bulvár Lapban.

    A nyertest a Szervező levélben értesíti 2007. május 15-ig.

    7. Egyéb feltételek

    A Híd Rádió Zrt-t a pályázat nyertesével szemben a díj kifizetésén túl semmilyen egyéb (különösen a nyertes lapnév felhasználására irányuló) kötelezettség nem terheli.

    A pályázat nyertese a Híd Rádió Zrt-vel kötött felhasználási szerződés alapján, a díj megfizetésével egyidejűleg a lapnévvel kapcsolatos szerzői vagyoni jogait és a kereskedelmi névhez való jogát véglegesen és visszavonhatatlanul a Híd Rádió Zrt-re

    ruházza át, és hozzájárul ahhoz, hogy a Híd Rádió Zrt. a nyertesnek minősített elnevezést a saját nevében előterjeszthesse (lapnyilvántartás), védjegyként bejegyeztethesse, továbbá az elnevezést feltétel nélkül és korlátlan ideig használhassa, illetve a név használatától ideiglenesen vagy véglegesen eltekintsen.

    A pályázaton részt vevő, de nyertessé nem nyilvánított személyek - amennyiben a pályázat nyertesének kihirdetését követő 30 (harminc) napos jogvesztő határidőn belül nem tesznek ezzel ellentétes írásbeli nyilatkozatot - a pályázat beküldésével automatikusan és ellenszolgáltatás nélkül hozzájárulnak ahhoz, hogy a Híd Rádió Zrt. a nyertes lapnév felhasználásával azonos körben az általuk beküldött lapnevet is felhasználhassa.


    A pályázó tudomásul veszi, hogy a nem a kiírási feltételek szerint benyújtott, vagy határidőn túl érkezett ajánlatokat a pályázat kiírója nem fogadja el. Határidőben beérkezettnek akkor minősül az ajánlat (továbbá a jelen pályázati felhívásban előírt bármilyen nyilatkozat), ha a határidő utolsó napján a Szerkesztőség részéről átvételre kerül.

    A pályamű benyújtásával a pályázó maradéktalanul elfogadja a jelen pályázati feltételeket, így különösen a felhasználási szerződés itt kiemelt rendelkezéseit is.

    A Híd Rádió Rt. jogosult a pályázatot a nyertes lapnévre leadható olvasói szavazatok beérkezési határidejéig visszavonni. A visszavonásnak ugyanolyan nyilvánosan kell történnie, mint a meghirdetésnek.

    A pályázaton nem vehetnek részt a Híd Rádió ZRt. munkatársai, és azok hozzátartozói.

    A pályázaton nevezési díj nincs.

    Pályázati adatlap letöltése
  • 3 komment

    Címkék: média komment szánalmas

    A bejegyzés trackback címe:

    https://bigblogger.blog.hu/api/trackback/id/tr9550628

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    csabax · http://www.bacskaisport.hu 2007.03.25. 16:08:16

    Legyen az Uncsi a bulvár. Vagy monnyonle!

    sorin 2007.03.26. 14:44:15

    Blablap. Turkafirka. Mai gagyi.7végenként ezeket a vackokat pakolom,és mire kijövök a melóból, kész információcsászárnak érezhetem magam:-) Persze, a marketing. Mert a) a jó hír nem hír b) a hülyeség jobban felkelti az érdeklődést, hogyaszongya: ez meg mmíííí???
    süti beállítások módosítása